Lørdag kveld dresser hestefolket seg opp til galla på AEG 2017, og det blir klart hvem som vinner de høythengende prisene i AEG Awards. Det er en stor kveld for hestefolket — lik den Idrettsprisen er for hele idretts-Norge eller Amanda-prisen er for filmfolket.

Lørdag 25. februar kl. 20:30 til 02:00 . Under Arctic Equestrian Games 2017 arrangeres AEG Gallashow for 8. gang i storsalen på Oslofjord Convention Center. Du har ennå muligheter til å være til stede gjennom å bestille billett til gallamiddagen. Klikk her for å bestille.

181514SXKC7RFG.jpg

Håvard Lilleheie er leid inn som kveldens konferansier og både Boney M og Madcon kommer for å underholde. Benedicte Adrian og Mint står også for kveldens underholdning.
Det blir treretters middag og stor stas når alle som har imponert med innsats i ryttersporten i 2016 får sin velfortjente heder. Det er åttende år hvor 13 prestisjetunge priser blir delt ut, og flere store, norske navn er nominerte i årets kategorier. Navnet på alle nominerte finnes her - eneste pris som holdes helt hemmelig frem til gallaen er Årets Hederspris.

Velkommen til en magisk kveld!
Bestill billetter på deltager.no!