I dagens CSI AM Bronze Tour var hindrene satt opp til 1.15m, og det var høy fart på hestene. Dessverre dalte bommene ned i sanden gjennom så å si hele klassen, og da klassen var ferdig var det bare tre ekvipasjer som sto feilfritt.
 

Tekst: Tuva O. Stenshol
Foto: Ada Vrolijk

Den ekvipasjen som klinka til med nullrunde og den raskeste tiden var Anja Moen på Lancerod. De red banen på 50.58sekunder.

Anja-moen-stort-bilde.jpg
Anja Moen på sin vallak Lancerod

Anja forteller at dette er deres tredje stevne sammen, og at de fortsatt jobber med å bli kjent. – I dag var hesten utrolig fin å ri på. I går var han veldig spent og gikk litt i mot, mens i dag var han mye mer avslappet.

- Jeg brukte enda mer tid på oppvarmingen før dagens klasse, siden han blir lett spent og nervøs. Han er egentlig litt redd andre hester, forklarer Moen. Målet i dag var å ri kontrollert slik at jeg kunne ta litt krappere svinger, men samtidig ha et godt tempo, sier vinneren videre.

Målet til ekvipasjen i morgen er å gjennomføre en god runde i enten 1.15m eller 1.20m. – Hesten trenger bare mer erfaring, avslutter Anja med.
Andre- og tredjeplassen fikk også fine nullrunder.

Den nest øverste pallplassen gikk til Kristin Gilboe på hoppen Camee. De red en hurtig runde på 55.85 sekunder. Tredjeplassen kom like bak med 62.67 sekunder, og denne sløyfen tok Marie Vestnes på Herr Sandro P&G.

Bronze-Tour-24-februar-111.jpg tredjeplassen.jpg

Andre- og tredjeplassen i klassen