Fredag morgen ble startet med pene ponnier og mye pen ridning. Banen var bygd opp, og klokken 08.00 var det klart for Stalle Lie- Hvalen ponnicup 2017 for kategori II og I ponniene.

Tekst: Tuva O. Stenshol
Foto: Ada Vrolijk

Den trefargede sløyfen og dermed førsteplassen i klassen, var det Emilie Braathen på vallaken Candy Cracker TH som stakk av med. De hadde en flott nullrunde, og fikk imponerende 79.5 poeng!

vinner.jpgEmilie Braathen og Candy Cracker TH

Emilie forteller at planen før klassen var å ri feilfritt og ha en god runde på ponnien sin. Hun syntes banen var fint bygd, som ga noen utfordringer. Det hun syntes var mest utfordrende var noen av linjene i løpet av banen.

- I dag var ponnien utrolig lydig og fin, sier den fornøyde vinneren. Videre de kommende dagende ønsker jeg å ha like gode og feilfrie runder, avslutter Braathen.

Andreplassen i klassen red feilfritt og fikk 78.5 poeng. Denne flotte runden red Victoria Gustavsen på vallaken Majestic. Siste pallplassen i klassen gikk til Emma Mathilde Eid på ponnien Vognmandgårdens Sunshine. De leverte en flott nullrunde og fikk 77.0 stilpoeng.

andreplass.jpg vinner1.jpg

Victoria Gustafsen og Majestic/ Vinner av klassen Candy Cracker TH