Etter kategori II ponniene hadde hoppet sine runder, ble hindrene høynet 0,10m. Hindrene målte altså 1.15m, og det var klart for Grand Prix kat I. Klassen ble sponset av Borg Bygg AS.

Tekst: Tuva O. Stenshol
Foto: Maiken Fjeld-Engh

Også i denne Grand Prix klassen var farten høy. Ponniene dundret over mål, den ene raskere enn den andre. Tilslutt var det Andrea Bech på sin Elle Birken, som trakk det lengste strået. De red en kjapp nullrunde på tiden 58.19. Etter runden forteller Andrea at hun ikke er helt fornøyd med dagens ritt;

- Jeg ble litt for revet med. Planen var klar før klassen, og jeg fikk ridd de svingene som var planlagt, men det gikk litt for fort. Jeg pleier ikke å bli så mild, ler hun.

thumbnail_Andrea-Bech_Elle-Birken.jpgAndrea og Elle Birken i dagens ritt

Ellers var den unge rytteren fornøyd med banen. Hun syntes det var en utrolig morsom bane, hvor det var lagt opp muligheter til å ri korte svinger og i et høyere tempo. – Det er alltid gøy, konkluderes det.

Den røde sløyfen snappet Nora Fredriksen på Oatfield Silverado. Denne ekvipasjen red en fin feilfri runde på den knappe tiden 62.96. Runden som tok tredjeplassen var på 64.16 sekunder. Denne runden red Lisa Holmsen på Smokin Dan.

 Fra venstre: Nora Fredriksen på Oatfield Silverado, Lisa Holmsen på Smokin Dan.