Søndag morgen var det tid for CSI2* B Finale presentert av Rema 1000 Strandgata. Salen fylte seg opp med tilskuere i løpet av klassen, og heiet frem de 39 startende i klassen. Med mange feilfrie ekvipasjer ble det tett kamp om førsteplassen, og det endte til slutt med norsk seier.

Tekst: Agnethe Korsell
Foto: Une Susrud 

Førsteplassen gikk til Nadja Havnegjerde og Libel G, som fullførte feilfritt på 61.42 sekunder. Ekvipasjen kom i mål med god margin, og lå hele 1.70 sekunder foran andreplassen. Havnegjerde er strålende fornøyd med runden, og hun forteller at hun hadde bestemt seg for å vinne.

– I dag klaffet alt mellom meg og hesten. Jeg gikk inn for å vinne, og det virket som om hesten gjorde det samme, sier hun.

nadja2.jpgEn glad vinner i dagens CSI2*

Nadja skal konkurrere i Grand Prix senere i dag med hesten Dynamique Dml, og rytteren blir også å se på arenaen neste helg. Etter AEG reiser hun videre til Spania for å konkurrere, og der blir hun til begynnelsen av April.

Klassens andreplass gikk til den svenske rytteren Josephine Karlsson og Gant. Ekvipasjen gjennomførte banen feilfritt på 63.12 sekunder

Norske Maria Olsen Stamnæss red en feilfri runde på Klasika, og med tiden 63.63 sekunder fikk de tredjeplassen.

josephine.jpg Maria-Olsen-Stamnæs_Klasika.jpg

Fra venstre: Josephine Karlsson med Gant, og Maria Olsen Stamnæss på Klasika