Denne ettermiddagen var det tid for den andre runden av Gold tour 12.5m presentert av Sport 1. Cathrin Muri startet med to hester i klassen, og tok både første- og andreplassen.

 

Tekst: Rikke H Dahl
Foto: Une Susrud

Cathrin Muri red inn som start nummer to på hesten Uniflor de Beaufour og red en feilfri omhopping med tiden 35.25 sekunder, Cathrin rykket raskt opp til førsteplass.

-Runden med Uniflor de Beaufour følte jeg egentlig bare ble kaos. Jeg slet litt med å holde meg på, men jeg er veldig fornøyd, sier Cathrin.

1-Cathrin-Muri_Gini-Van-Het-Broekdal-(1).jpgFørsteplassen gikk til Cathrin Muri og Uniflore de Beaufour. (Foto: Une Susrud)

Hun legger til at hun fikk Uniflor i slutten av desember, så de er et nytt team. Cathrin syntes selv at banen var krevende, og valgte å ri en sikker runde med en god galopp.

Da Cathrin skulle ut som den 21. startende i klassen med Gini van het Broekdal, hadde hun kun seg selv og slå.

-Når jeg hadde ridd den første hesten tenkte jeg: det holder kanskje til en fjerde- eller femteplass, for jeg var jo start nummer to, og da ville jeg ikke tenke så mye på det, forteller Cathrin.

Cathrin og Gini van het Broekdal red til feilfri omhopping med tiden 35.27 sekunder, bare to hundredeler saktere enn den forrige runden. Dermed kapret hun andreplassen også. Taktikken til Cathrin i dag var å ha kontroll og la hesten flyte på. Etter AEG skal Cathrin tre uker til Spania på et stevne, og det gleder hun seg til. Etter dette skal hun på Drammen Spring Tour.

Tredjeplassen kapret Carl Fredrik Heltzen på hesten Hard To Beat N med tiden 28.32 sekunder.

Gårsdagens tredjeplass, Louise Pamela Verstegen og Ani Gem, Tok fjerdeplassen i dagens runde. Hun red omhoppingen på 27.75 Sekunder og fire feil.

 

Carl-Fredrik-Heltzen_Hard-To-Beat-N.jpg Louise-Pamela-Verstegen_Ani-Gem-2-.jpg

 Fra venstre: Carl Fredrik og Hard To Beat N, og Louise Pamela Verstegen og Ani Gem. (Foto: Une Susrud)