Det er ordene til en smilende Gina Nordli, etter å ha blitt kåret til sammenlagtvinner av FERD Rideskolecup sammen med hesten Hardhaus.

 Tekst: Tomine Nærdal

- Det var ikke noe jeg hadde sett for meg. Det føltes uvirkelig! Jeg ble selvfølgelig veldig glad, og visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forteller Gina, vinneren av FERD Rideskolecup. 

Gina Nordli er en 16 år gammel jente fra Hadeland, som representerer Hadeland Ride- og Kjøreklubb og rir i Britta og Jørgens rideskole.

Konkurransen mellom de 22 deltakerene var jevn, men Gina kapret seieren sammenlagt. Resultatet ble en feilfri sprangrunde i 80cm, og et dressurprogram til 79% med fjordingen Hardhaus.

- Hesten jeg fikk tildelt var kjempefin. Da vi prøvde han ville han ikke hoppe over oxerene. Derfor jeg var litt usikker på hvordan det ville gå, men han jobbet veldig bra i dag. Han var utrolig flink, sier hun smilende.

Dette ble første AEG-besøk for 16-åringen, men det levde opp til alle hennes forventninger.  -Jeg vil helt klart komme tilbake, og arrangøren har gjort en super jobb med et flott opplegg, en fantastisk mulighet, og ikke minst fine hester og flinke hjelpere, avslutter rytteren. Dette er uten tvil en vinterferie hun sent vil glemme.