Det var ordene til Hannah Stærkebye, vinner av finalen i Bronze Tour, etter dagens bragd. Med Wonderful S gikk hun helt til topps etter å ha kjempet i teten de tidligere dagene. 

Tekst: Tomine Nærdal

 - Det var veldig gøy å ri i dag, spesielt når seieren endelig satt, sier Hannah og smiler.

Det gikk fort i svingene for Hannah og Wonderful S i bronseturklassen, hvor 37 ekvipasjer stilte til start i dag. Hannah var en av to ryttere som var feilfri i omhoppingen. Selv med 115cm høye hinder, var det hele 10 sekunder som skilte mellom ekvipasjen og Jill Aline Knutsen med sin andreplass.

- Wondeful var Wonderful i dag, hun levde virkelig opp til navnet sitt. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg har vunnet enda, smiler hun og klapper sin 12 år gamle hoppe for en fin runde.

Rytteren fra Drammen Ryttersportsklubbs takker Jan Auen Hafskjold for hjelp og sier hun ikke hadde vunnet uten han, og selvfølgelig sin flotte hest.

- Banen var fin, men jeg var ikke så flink enkelte steder og mistet blant annet tøylen mellom hinder elleve og tolv, men det ordnet seg fint selv om jeg ikke fikk tatt svingen jeg ønsket, forteller hun.

Andreplassen kapret Jill Aline knutsen på Lilly Lightly V/T Dauwhof, tredjeplassen gikk til Lina ekornrud med sin Gregor (II).

 

 

SØLVTUR  

I sølvtur vant Rikke Johannesen fra Fredrikstad og Omegn Rideklubb. 15-åringen hadde marginene på sin side, det var kun tideler ned til andreplassen.

- Det var utrolig gøy å vinne i dag, spesielt siden jeg ikke har hatt denne hesten her så lenge. Det er mitt andre stevne på henne, forteller hun mens hun klapper hesten.

- Hesten min var veldig fin, og hørte bra på meg. Banen var bra og passet oss fint, avslutter vinneren.

Like bak kom Hedda Hagen Berentsen med JJ Casiska og Marianne Hoff Schage red seg inn til en tredjeplass var hundredeler bak.