AEG går av stabelen for 13. gang i februar 2018. Mange har fulgt arrangementet siden det så dagens lys, og nye kommer til hvert år. Med hestesport for alle, cowboyfest, lærerike foredrag og bugnende handlegater, er AEG blitt møteplassen for hestefolket vinterstid!

 

Sondre Ihlen, Haslum
– Jeg har aldri vært der, men har tenkt meg dit i februar. – Jeg har hørt om AEG at det er et profesjonelt arrangement, fint stevne, mange fine hester og også ryttere på høyt nivå som kommer. Stedet ligger lett tilgjengelig. Det er sprang jeg er mest interessert i. Og Cowboyfest er også noe som det kan være gøy å få med seg!

Tina Taklo, Lommedalen
– For meg er AEG show, spenning og konkurranser. Sprang er jeg veldig glad i. Alt som er på AEG er veldig gøy. Nå er det lenge siden jeg har vært der, fordi jeg måtte slutte med hest en periode. Men i februar har jeg veldig lyst til å dra. – Jeg har deltatt selv en gang i et show sammen med Anders Lefdal, så AEG er mye nostalgi for meg. Jeg er veldig glad i AEG.

Anine B. Thoresen, Hosle
– Jeg gleder meg til årets AEG, synes det er en fin arena hvor jeg alltid møter mange kjente. Det er godt med overnattingsmuligheter og et spennende program. I år håper jeg å få delta selv, i dressurklassene, fordi det er en veldig  fin introduksjon til de større stevnene. Har også veldig lyst til å se clinic med Kyra Kyrklund.

May-Lill Jensen, Sandvika
-Jeg gleder meg til å se islandshestene! Jeg driver selv med islandshest og synes det er gøy å se landets fremste ryttere innen denne grenen, og ikke minst de flotte hestene deres. AEG har en  fin arena som er både luftig og intim, og er et sted jeg alltid treffer venner og kjente. Jeg har også mange kjente i sprangmiljøet, så jeg gleder meg til å se følge dem også.

Kristin Eide, Bestum
– Det som er bra med AEG er at de legger til rette for at også dressuren kan ha sine dager, ikke bare sprangen. Det er jo 10 dager i alt. Bra at de legger opp til at det kan komme internasjonale utøvere også, fra hele Skandinavia. Slik jeg har skjønt det, utgår dressur fra Oslo Horse Show i år, også i årene framover, det er vanskelig å  finne sponsorer. Det er derfor veldig viktig at vi kan ha internasjonale klasser her i Norge, ikke minst også fordi dommerne må få øve seg og slippe å dra utenlands for å få praksis. Sprang og dressur er de største ridegrenene vi har, og viktig for publikum å få se god ridning med fokus på hestevelferd. Det er også kjempeviktig for norske dressurutøvere at de får ri på hjemmebane!