Onsdag morgen var det både norsk og svensk seier i pony og junior freestyle. Ekvipasjene viste frem sine egne og vakre freestyle-programmer.

 

 Tekst og bilde: Lisa Hjartholm Torjusson

Pony riders freestyle

Den norske ekvipasjen Alma Løvås-Sandvik på den 9 år gamle Gold Queen tok seieren i pony riders freestyle, med 70,200%. Etter to andreplasser på mandag og tirsdag tok hun endelig seier idag.

- Jeg var kjempe fornøyd med det å bare bli tatt ut, og hadde ingen forventninger. Gold Queen var utrolig flink, og gjorde sitt beste! forteller Alma med et stort smil.

Den norske rytteren Emma Borchgrevink på den 15 år gamle hesten Herikos Bredager tok andreplassen med 66,500%. Tredjeplassen gikk til den svenske ekvipasjen Ida Andersberg på 12 år gamle Hoppenhof`s James. De endte med 56,917%.

      
1plass Alma Løvåas-Sandvik    2.plass Emma Borchgrevink    3.plass Ida Anderberg

 

Junior freestyle 

Svenske Felicia Olofsson på sin vakre hingst Bellman viste frem det beste freestyle-programmet i junior klassen, med 72,865%.

- Bellman var både myk og fremover idag, han var kjempe flink selvom han kan være litt høy i formen, forteller Felicia om Bellman som hun har eid i to år.

Tett kom den norske ekvipasjen Carmen Grønvold Johannessen på Don Chameur med kun 0,030 prosent bak, på andreplass. Svenske Sofia Buskhe endte på tredjeplass med hesten Red Starlight, som sammen fikk 69.615%.

   
1.plass Felicia Olofsson
2.plass Carmen Grønvold Johannessen
3.plass Sofia Buskhe