Det ble full klaff for Amalie Hegre i begge de internasjonale 2stjerners klassene i dag, da hun tok to seiere på rappen.

Tekst: Une Susrud Foto: Une Susrud/Lisa Hjartholm Torjusson

CSI2** Small Tour (1,30m) – presentert av Connexa
Amalie Hegre og Handels Classic var ute som startnummer to, hun red feilfritt og var den raskeste av alle de 58 startende i dagens Small Tour presentert av Connexa. Det var totalt 18 feilfrie, men ingen tok like mange snarveier, noe som resulterte i at Amalie Hegre red inn til tiden 59,62 sekunder.

Pustende i nakken kom Stein Endresen og Lucky Punch, som også valgte krappe svinger og holdt et høyt tempo. De red feilfritt til tiden 60,17 sekunder. Tredjeplassen gikk til Mikkeline Zurhaar-Birkeland og den tolv år gamle hoppa Cherie.

Fjerdeplassen gikk til Cornelia Emilie Kasin og Simply Cruise, Mikkel Flam og vallaken Rr Lord of Rings endte med en femteplass.

   
Stein Endresen og Lucky Punch
Mikkeline Zurhaar-Birkeland og Cherie
Cornelia Kasin og Simply Cruise

 


CSI2** GP Kvalifisering (1,40m) – Presentert av Stall Gullik
Kun ti av 37 startende red feilfritt i første fase, men kun fire av de gikk feilfritt gjennom andre fase. Amalie Hegre red igjen til seier i dag, denne gangen med hoppa Remedy.

- Hestene var supre i dag, og gjorde akkurat slik jeg ønsket, sa den ferske vinneren.

Det var bare nordmenn på topp tre i dag, hvor Emilie Østbø og Unicorn’s Royal Diva tok en andreplass i dagens andre to-stjerners klasse. Tredjeplassen gikk til Martine Ottesen og Hypoliet Vd Koelaar.

Danske Hans Ley og vallaken Kong’s Alli tok fjerdeplassen, femteplassen gikk til Ameen Elmaghraby og Sincerely Yours som hadde reist helt fra Egypt for å delta på AEG.

     
 1.plass Amalie Hegre    2.plass Emilie Østby    3.plass Martine Ottesen 

 

Alle resultater finner du på online.equipe.com