Promotion Cup er en konkurranse åpen for alle rideklubber i Norge. Helt fra billettsalget åpnet i høst har det vært mulig for klubbene å samle inn poeng for hvert billettsalg gjort, men 21.januar klokka 23:59 er det over: Da blir de endelige poengene talt opp og premiene delt ut til de 25 beste klubbene.

Kanskje er det du som får muligheten til å delta på Norges største hesteshow gjennom Promotion Cup.

Vinnerklubben får fem rytterinvitasjoner til Horze Jumping Cup, fire invitasjoner til AEG Ponni Cup, fire invitasjoner til de internasjonale amatørklassene, VIP-billetter til Amatørrytterne, og to invitasjoner til Horze Dressur Cup. Også andre-, tredje- og fjerdeplassen gir rytterinvitasjoner i de internasjonale sprangklassene. Helt frem til 25.plass får klubben invitasjoner til Horze Cup i sprang.

Klubbene vil ved uttak velge ut sine rytterrepresentanter til stevnet, og for mange lovende og hardtarbeidende ryttere åpner konkurransen for en mulighet til å delta på konkurransene under Norges største hesteshow.

Hvordan får klubben din poeng?
Når du bestiller billetter kan du merke av rideklubben din i bestillingen. Slik gir du klubben i ditt hjerte viktige poeng i Promotion Cup. De 25 klubbene med flest poeng får rytterinvitasjoner til AEG 2017! Siste frist for å delta i Promotion Cup er 22.januar.

Hvilke muligheter har en liten klubb til å få plass på AEG?

- Det er ikke vanskelig selv for en liten klubb. Historisk sett trengs ikke mer enn omtrent 80 til 100 poeng for å få deltakere til AEG. Det vil i praksis være tre klubbpakker eller 20-24 personer som har kjøpt billetter til en helg, forteller arrangør Eirik Berentsen.

Støtt din rideklubb, og kjøp billetter til Arctic Equestrian Games innen 21.januar! Poengsummen er til enhver tid oppdatert i høyre marg på hjemmesiden vår.