Promotion Cup er en konkurranse åpen for alle rideklubber i Norge. Helt fra billettsalget åpnet i høst har det vært mulig for klubbene å samle inn poeng for hvert billettsalg gjort, men 21.januar klokka 23:59 er det over: Da blir de endelige poengene talt opp og premiene delt ut til de 25 beste klubbene.

 

 Vinnerklubben får fem rytterinvitasjoner til Horze Jumping Cup, fire invitasjoner til AEG Ponni Cup, fire invitasjoner til de internasjonale amatørklassene, VIP-billetter til Amatørrytterne, og to invitasjoner til Horze Dressur Cup. Også andre-, tredje- og fjerdeplassen gir rytterinvitasjoner i de internasjonale sprangklassene. Helt frem til 25.plass får klubben invitasjoner til Horze Cup i sprang.


Klubbene vil ved uttak velge ut sine rytterrepresentanter til stevnet, og for mange lovende og hardtarbeidende ryttere åpner konkurransen for en mulighet til å delta på konkurransene under Norges største hesteshow.


Så langt er Arendal og Grimstad Rideklubb i ledelsen med 398 poeng, etterfulgt av Larvik og Sandefjord Rideklubb på andreplass (351 poeng) og Grenland Ryttersportsklubb på tredjeplass (331).


Hvordan får klubben din poeng?
Når du bestiller billetter kan du merke av rideklubben din i bestillingen. Slik gir du klubben i ditt hjerte viktige poeng i Promotion Cup. De 25 klubbene med flest poeng får rytterinvitasjoner til AEG 2017! Siste frist for å delta i Promotion Cup er 22.januar.


Støtt din rideklubb, og kjøp billetter til Arctic Equestrian Games innen 21.januar!