Emely gjentar suksessen med Zafirah i 5års klassen, mens Pål og Karina gjorde det helt kanon i 6års.

6års ( 120cm presentert av TopSpec)

Stjerneskuddet Pål Falm gjorde det kanonbra i 6-års klassen med hesten Canon VT. Canon VT er en svensk varmblodshingst (e. Fantast vh Zwarte Pennenhof) og eies av Karl-Tommy Thorvaldsen. Førsteplassen delte de med Karina Hovland på Count To Ten. Count To Ten er en svensk varmblodhoppe, og eies av Familien Hovland. Begge ekvipasjene kasserte inn poengsummen 7,33. Klassens dommere var Piet Raijmakers og Alisa Danilova var dommere.


Anne Line Roysi tok tredjeplassen med 7,00 poeng, på hesten Muze de Reve 100n. Deretter på en delt fjerdepass delte Silje Marie Grønberg, med Ks Winchester og Pontus Ståhl med Tabajo Valentina. Begge fra Halden Rideklubb og med 6,83 poeng.

   
 Karina Hovland og Count To Ten    Pål Flam og Canon VT    Anne Line Roysi tok tredjeplassen

 

5års ( 110 cm presentert av TopSpec )
I andre omgang av 5-års gjentok Emely Karoline Paulsen suksessen og tok igjen seieren med Froelandhagens Zafirah som eies av Ylva Kristina Gustafsson.


- Zafirah har en fantastisk innstilling, og et hjerte av gull! Hun har tatt arbeidsoppgavene her inne på strak arm, forteller hun varmt om den skimle skjønnheten som scoret 8,67 poeng totalt.

   
Emely og Zafirah gjentok gårsdagens suksess       Det vanket også premier på unghestene, - fra både Piet og Alisa

 

 


Emely og Zafira fikk 0 feil i den 110cm høye klassen og imponerte dommerne Piet Raijmakers og Alisa Danilova. De scoret 0,67 poeng høyere enn neste på listen, og 0,34 poeng mer enn de fikk foregående dag.

- Meget fornøyd med poengene vi fikk i dag. Jeg er veldig spent på fremtiden til Zafirah. Banen var fin, og ga hestene en hyggelig opplevelse. Det er bra erfaring for de unge hestene å gå her på AEG, avslutter hun.


På en andreplasss finner vi Annette Louise Stava Husebø med hesten Capella Florencia med 8,00 poeng. Med 7,50 poeng ble tredjeplassen delt mellom svenske Wilma Heie med hesten Mi vola Corinne, og Liselotte Lefdal på Hels Madiba.
 

   
 Annette Louise Stava Husebø med hesten Capella Florencia    Liselotte Lefdal på Hels Madiba    Svenske Wilma Heie med hesten Mi vola Corinne

 

Alle resultatene kan du finne på online.equipe.no