Julie Martinsen tok for andre dag på rad seieren i Stall Lie Hvalen Ponni Cup med den lånte rideskolehesten Leo.

Tekst: Mina Walen Simensen Foto: Une Susrud

Med den nederlandske topprytteren Piet Raijmakers som stildommer i klassen var det stor stas for Julie Martinsen å bli tildelt 80 i stilpoeng og gå seirende ut av Stall Lie Hvalen Ponnicup nok en dag. I dagens finale var det duket for en bane med vanskelighetsnivå på LA for ponnier – hvilket tilsvarer 90 cm for kategori II-ponnier.

- Det var utrolig gøy, og jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så bra! Dette er det første store stevnet jeg deltar på, og ponnien var helt eksemplarisk inne på arenaen. Jeg er veldig heldig som har en så støttende trener fra Stall Tonheim, og en super klubb som gir meg muligheten, forteller rytteren, og fortsetter: - Dette er en drøm i oppfyllelse, og jeg var heldig som fikk oppleve det med Leo, som er en herlig arbeidskamerat som alltid gjør sitt beste.

- Det er så utrolig hyggelig at Råde og Onsøy Rideklubb satser så stort på medlemmene sine at selv jeg som rir på rideskolen Stall Tonheim med en rideskoleponni får lov til å representere klubben på et så stort stevne. I tillegg er det utrolig morsomt at Stall Tonheim lar meg være med her med Leo, forteller jenta fra Råde og Onsøy Rideklubb. Seieren tok hun med rideskolehesten (Lille Spirit) Leo – både i går og i dag.


Andreplassen gikk til Karoline Danielsen fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb på Melbystallens Banjo med 77,25 i stil, etterfulgt av Drøbaksrytter Sofie Aicha Andersen på Moerbaks Maji med 76,25 i stil. Av 34 startende ekvipasjer gikk 16 feilfritt.

     
         

 

Alle resultater er tilgjengelige på online.equipe.com.