Også i dagens internasjonale amatørturer viste deltakerne god form: Blant dem tok Emma Helene Steindal Pedersen en seier i sin andre 1.20m. 

Tekst: Mina Walen Simensen Foto: Rikke Helmine Dahl/Une Susrud

Slagen Elektro & Automasjon AS Gold Tour (1.25m)

Seieren i klassen gikk til Henriette Andersen på Quinntex – som eneste feilfrie ekvipasje i begge fasene.

- Hesten var så fin å ri i går, så jeg tenkte at dersom hun var like fin i dag måtte vi forsøke å satse litt. Det var hun, og da gikk det heldigvis helt til topps, smiler rytteren, som tidligere har deltatt i Promotion Cup på AEG.

Martine Ottesen tok andreplassen på sin syvårige hoppe Gravin Trojka S med en tidsfeil i omhoppingen, etterfulgt av gårsdagens vinner Sandra Bligaard på Winny med fire feilpoeng og omhoppingens raskeste tid på 36,50 sekunder.

 

 

Lerøen Datapartner Silver Tour (1.20m)

Seieren i klassen gikk til Emma Helene Steindal Pedersen på Ramira 358 med beste tid av de ni feilfrie rytterne. Dette er rytterens første deltakelse på AEG med Ramira, men i fjor var hun å se i ponniklassene med Veronicas Boy.

- Planen var å ha et godt grunntempo, samt fullføre rideveiene vi hadde planlagt. Det som gjorde at vi vant var nok at vi bestemte oss for å gi alt. I går hadde jeg en fin runde i Bronze Tour hvor vi ble godt kjent med hvordan det var å ri inne på arenaen. I dag hadde jeg et bedre grunntempo og var mer skjerpet, forteller rytteren.
- Hesten min var veldig fin og suste over alle hindrene som bare det – men litt sterk også da. Hun er utrolig tøff, og jeg er veldig fornøyd med at hun er hesten min, legger hun til.

Med det ble ekvipasjens andre 1.20-klasse en stor suksess, og rytteren ønsker å takke sine støttespillere Jako AS, Holms Motell og treneren Eva Ulrika Cappelen.

Hedda Hagen Berentsen på JJ Casiska tok andreplassen i klassen, etterfulgt av Marie Winge på Solbakkens Dragonheart.

 

 

Arbeidsmiljøspesialistenes Bronze Tour (1.10m)

Førsteplass til Haugesund-rytter Tonje Heitmann Eide på Dion – med beste tid av de feilfrie rytterne.

Andreplassen gikk til Celina Hagen på SR Marley Sport, tett etterfulgt av Henne Karlsen på Heroine Van Perschroeven. Nicoline Thrane-Steen Røkke tok fjerdeplassen og Hannah Stærkebye femteplassen.

 

 

Alle resultatene er tilgjengelige på online.equipe.com.