Onsdag var det den danske rytteren Carina Cassøe Krüth som stakk av med seieren i Grand Prix Freestyle to Music! Med hele 72,885% tok Carina til ledelsen, og med fire prosent bedre poengsum enn andreplassen ble det en overlegen seier. 

Tekst/foto: Celina Ludvigsen

- Jeg er ganske fornøyd med programmet igår. De fleste ting satt så godt som det kunne på nåværende tidspunkt. Det er alltid ting som kan gjøres bedre, men jeg er godt tilfreds ettersom det er dette nivået våres ligger på per dags dato, forteller vinneren.

Hun forteller også at det hele tiden var et mål å gjøre et feilfritt program. Helt siden hesten var ung har hesten vært i eie av hennes stefar, men da han dessverre gikk bort grunnet kreft for ett år siden, fikk hun overta hesten. Hesten hadde på daværende tidspunkt ikke gått stevne på 4 år, med MB/MA som høyeste klasse. I løpet av året hadde hesten en utrolig utvikling og i august 2017 red de deres første Grand Prix. Med en slik utvikling på så kort tid, ser fremtiden lys ut for vinner-ekvipasjen fra Danmark.

Andreplassen ble kapret av Ellen Birgitte Farbrot på hesten Tailormade Tahennya (68,125%) etterfulgt av Louise Almlund Løkken på hesten Mr Gold G (67.330%)