Juniorene innledet Artic Equestrian Games i første klasse torsdag morgen. Amalie Steen Hegre og hesten Remedy gikk til topps i CSI Junior 1,25 m sponset av Soon Bil og Båt.  Veronika Gylthe og Stansfield kom på andreplass, og svenske Louise Torgersen og hesten Alisia ble nummer tre.

Tekst og foto: Mette Sattrup

_DSC6938Amalie-Hegre-Steen.jpg

Det var en vakkert pyntet og innbydende bane som tok imot juniorene da de innledet Artic Equestrian Games i første klasse torsdag morgen. Amalie Steen Hegre og hesten Remedy gikk til topps i CSI Junior 1,25 m sponset av Soon Bil og Båt.  Veronika Gylthe og Stansfield kom på andreplass, og svenske Louise Torgersen og hesten Alisia ble nummer tre.

Første ekvipasje med nullrunde var svenske Louise Torgersen og Sinkadus. De hadde start nummer fire og tok ledelsen med fire feil i fase to. Raskere og feilfritt red Veronika Gylthe med hesten Stansfield og tok en foreløpig ledelse i klassen med tiden 34,45 sekunder. Men to ekvipasjer senere gjennomførte Amalie og Remedy med to nullrunder og 32,96 sekunder, som skulle vise seg å holde til seier i klassen. I alt fjorten av de 36 startende i klassen kom til fase to, derav åtte med dobbel null.


Amalie Steen Hegre og Remedy gikk til topps torsdag morgen i juniorenes 1,25 m klasse sponset av Soon Bil og Båt.