Danske Karin Nissen og Quite Lovely vant Rosa Sløyfe Trophy CDI dressur Lille Tur mandag kveld.

Tekst: Carina E. Carlsen/www.dressursaklart.no
Foto: Mette Sattrup

_DSC2727.jpg
(F.v.) Vinneren av Rosa Sløyfe Trophy CDI dressur Lille Tur, danske Karin Nissen og Quite Lovely. I midten Stine Marie Gøtesen og Maximilian, til høre Jonas Elvebakk og Fitou E.

Karin begynte å ri som 11-åring på det lokale ridesenteret og bestemte seg i ung alder at det var hest som skulle bli hennes vei her i livet.
Hun utdannet seg med det til berider i 1995, hos Torben Suhr, før hun flyttet til Tyskland for å spesialisere seg innen dressur. Nissen jobber nå på Frederiksværk ridesenter, hvor hun har vært siden 2006.

Quite Lovely er Nissens egen hest, og er en 9 år gammel, Svensk varmblods etter Quite Easy.

Det ble norsk andreplass til Stine Marie Gøtesen og den 13 år gamle DV vallaken Maximilian (e. Blue Hors Don Schufro) med 66,079%. Gøtesen melder på sine facebooksider at hun hadde problemer under oppvarmingen med en noe het hest, men er svært fornøyd med sin andreplass.

Tredjeplassen gikk til den svært lovende ekvipasjen Jonas Elvebakk og den 13 år gamle westfaleren Fitou E (Fleurop x Ehrentusch), som han også gjorde det svært godt med under Kingsland Oslo Horse Show 2011. Ekvipasjen oppnådde en prosent på 66,026.