Volo Sporthorses 5-årsklasse kunne etter grunnomgangen i finalen invitere 8 ekvipasjer til omhopping over 1,15 m. På seiersplass ble det gjensyn med Nimble og Stein Endresen som vant klassens første runde mandag. Stein er full av lovord om Nimble, en hingst e.Krake Ask/Crelido eiet av Stall Bergan og Kathrinelund.

Tekst: Kristin Høst Grønvold
Foto: Mette Sattrup

Nimble_DSC4248.jpg

Nimble best av 5-åringene i Volo Sporthorses unghestklasse.

Etter klassens første runde mandag uttalte Stein;  dette er den beste femåringen jeg har ridd siden jeg begynte med Cabachon, og hvis denne kan utvikle seg i samme retning som Cabachon, ja da kan det bli bra. Måten Nimble løser oppgaven på, viser at han fighter hele tiden for å få det til.

En som også fikk det til, var debutanten Royal Butterfly med 19 år gamle Andreas Høiås. Han loset den norskfødte og kårede hingsten e.Tobajo Picez/Jimtown trygt gjennom banen. - Vi startet jo ikke så bra, men med 1,8 poeng etter første runde så tenkte jeg ikke på annet enn at dette er bare trening og lek, ikke noe press, vi skal ha det morsomt. Andre runden i går ble det fjerde plass og i dag gikk det helt fantastisk, selv om jeg mistet stigbøylen etter hinder nr.9, forteller en strålende Andreas etter hestens debut på innedørs stevne.
Klassens beste tid hadde Silje Ludvigsen og Caroino, men med et riv ble det en tredjeplass i finalen. Silje hadde en travel dag, med hele tre hester i klassen.

_DSC4279Andreas-(1).jpg
Andreas Høiås og Royal Butterfly gleder seg over en flott 2.plass i finalen for 5-års.