I dagens B-finale for ponnier var det ingen tvil om at de gamle var eldst. Og da snakker vi om ponniene. De to på toppen av pallen er hele 44 år til sammen! Klassen gikk i 1,20m og sponses av Obas.

Tekst: Linda Bjørnes
Foto:Rita Birkeland
 

B-finalen for ponnier gikk i 1,20 og klassen var sponset av Obas. 19 ekvipasjer stilte til start, og hele 11 stykker kom igjennom fase 1 uten feilpoeng. I fase 2 red Mathilde Kristine Kalland på Loughnatousa Andy raskest av alle, og med 0 feil. Superduoen ble dermed vinner av klassen i dag, og kunne ta med seg en sjekk på 1500,- kroner hjem.
 
VinnerRED.jpg
12 år gamle Mathilde Kristine Kalland og 22 år gamle Loughnatousa Andy kapret seieren i B-finalen.

Loughnatousa Andy er hele 22 år, men det er ingen tvil om at han fortsatt trives godt på sprangbanen. Lekende lett smøg han seg over hindrene uten å felle en eneste bom. Andreplassen ble knepet av nok en godt voksen ponni, nemmelig Steps Corry Well med sin rytter Isabelle S Brendriss. Steps Corry Well er også anstendige 22 år, og fortsatt i meget godt humør. Tredjepremien i B-finalen ble vunnet av Lene Amalie Knutsen og den 14 år gamle vallaken Bon jovi. Kun 4 hundredeler skilte andre og tredjeplassen. Fjerdepremien gikk til den eneste danske deltageren Emma Bilstrup og hoppen Flying Duchess.

1-4plassRED.jpg
Flinke ryttere og flotte ponnier tar imot sine premier.