Sisteårs young rider Trine Kihle Stenseth fikk det til å se lett ut i Volo Sporthorses 1,35 m klasse for unge ryttere. En feilfri og rask andre fase førte dem helt til topps i klassen.

Tekst og foto: Rebecca Mender

VinnerRED.jpg
Ekvipasjen Trine Kihle Stenseth og Stella E. fikk lverste pallplass i Volo Sporthorses 1,35 m for unge ryttere.

9 ekvipasjer av 25 startende fikk feilfri første fase og kunne hoppe videre. Trine Kihle Stenseth red prikkfritt gjennom andre fase sammen med edle Stella E. Den sorte hoppen svarte kvikt opp på Trines signaler og seilte igjennom helt feilfritt på tiden 26,53 sekunder. Kun tre andre ekvipasjer klarte feilfri andre fase, nest best ble Andrea Øye Grendal/Cordial CS som tikket i mål på tiden 27,00 sekunder. Tredjeplassen gikk til velridende Ninni Sophie Braathen.
- Det var en fin bane, en passe åpningsklasse ettersom den ikke var for vanskelig, sa Trine etter seieren. – Den passet oss fint. Stella er en forsiktig hest som gjør det hun kan bare du er på lag med henne. Og nå gikk det bare fint, smilte Trine som til daglig rir for Ove Hansen og som har gått tre år på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Trine har hatt Stella E i tre år og er hennes andrehest etter den rutinerte Pollini som hun har innkassert både gull og bronse i innendørs-NM på.