Det var 14 startende i 1,10 klassen for ponnier kategori 2, sponset av Saddle Deal. Her var det en blanding av godt voksne, rutinerte ponnier, samt noen yngre med mindre stevneerfaring.

Tekst: Linda Bjørnes
Foto: Ingvild Surdal og Rita Birkeland

VinnerRED.jpg
Vinneren i klassen for ponnier kategori 2 sponset av Saddle Deal, ble Ingrid- Synøve Hansen på Kantje's Valentijn. Foto: Ingvild Surdal.  

Noen av ponniene stusset nok litt på omgivelsene, men flinke, iherdige ryttere gjorde hva de kunne for sikre en 0-runde. De aller fleste ekvipasjene kom seg gjennom klassen, men et par ryttere måtte forlate banen til fots, dessverre.

Vinneren i klassen ble Ingrid- Synøve Hansen på Kantje's Valentijn. Ekvipasjen hadde 0 feil i fase 2, med tiden 25.15 sekunder. Like bak kom Maren Stranden på Just Called Harry, også med 0 i fase 2, tiden 25,60. Tredjeplassen gikk til Thea Pettersen og ponnien Strawberry Top. Også de hadde 0 i fase 2, med tiden 37,03. De neste to premierte hadde begge 4 feil i fase 2, og det var Charlotte Nicoline Backe og Granstown Hero på fjerde plass, og Nathalie Østbø og My Irish Luck på femte plass.

LiteBildeVinnerpPremiering.jpg
Vinnerekvipasjen Ingrid-Synøve og Kantje's Valentijn hadde 0 feil i fase 2, med tiden 25.15 sekunder. Foto: Rita Birkeland.