AEG har vært et stevne Stine Bergersen Løkken og Laroso har lykkes ved før. I dagens Champion Medium Tour utgjorde de vinnerekvipasjen.

Tekst: Rebecca Mender
Foto: Rita Birkeland


VinnerRED-(1).jpg
Stine Bergersen Løkken og Laroso utgjorde vinnerekvipasjen i Champion Medium Tour.

Tre kvinnelige stilryttere utgjorde topp tre av resultatlisten - bak Stine fulgte nederlandske Suzanne Tepper/Wadro's Wembley, en rytter som også har det med å stå for gode resultater under AEG. Silje Ludvigsen/Lacanthus tok deretter seg av tredjeplassen - og totalt fikk man da en topptrio med tre kvinnelige stilryttere som til tross for å ha ganske ulike hester har en likhet i sin stilfulle måte å gjennomføre en runde på sprangbanen på. Her er det aldri armer og bein, selv ikke i omhopping og selv ikke om det går fort. Stine og Laroso hadde to meget gode runder, og vinnerrosetten var en følge av gode vendinger og at Stine rolig og behersket bare puttet litt mer galopp i hesten sin. De touchet ikke en bom - og det resulterte i seier.
Danske Kim Kristensen/Kamila sørget for et dansk innslag på fjerdeplass foran Pål Flam/RR Lord of Rings på femte, og Jan Auen Hafskjold/Esdoorn Bambino på sjette.
14 av klassens 35 ekvipasjer klarte grunnomgangen feilfritt, åtte av disse var også feilfrie i omhoppingen.

AndreplassRED.jpg
Stine Bergersen Løkken og Laroso.

AndreplassRED-(1).jpg
Suzanne Tepper og Wadro's Wembley fikk igjen god plassering og tok andreplassen.

TredjeplassRED.jpg
På siste pallplass endte ekvipasjen Silje Ludvigsen og Lacanthus.