Nederlandske Suzanne Tepper red to overbevisende faser med Wadro´s Wembley og tok en klar seier i Medium Tour, 1.35 m sponset av Tune Senter. Den elegante stilrytteren vant over Norges dyktige Malin Betten Hansen/Cointreau, foran nok en sterk norsk duo, Sandra Løvås/Clayton 14.

Tekst og Foto: Heidi Skar


Suzanne Tepper/Wadro´s Wembley sørget for nederlandsk seier i Medium Tour 1,35 m sponset av Tune Senter.

Tepper har deltatt under AEG flere ganger, og har alltid figurert på toppen av resultatlistene. Hun trives godt i Vestfold, og må regnes som en av de største favorittene til kampen om de gjeveste plasseringene -  også i stevnets hovedklasser Grand Prix. Noe intervju med den travle jenta greide vi ikke å få denne gang, da Suzanne skulle rett over på en annen hest for oppvarming før kveldens siste konkurranse.


Malin Betten Hansen/Cointreau viste god form og tok en fin andreplass for Norge.

Malin Betten Hansens ridning er også et syn for øyet. Det går raskt og effektivt, men likevel så rytmisk og mykt når Malin er i aksjon på arenaen. Malin og Cointreau var drøyt sekundet bak vinnerduoen i mål etter fase to. Sandra Løvås, for tiden bosatt i Danmark, leverte også to nydelige nullrunder og kapret tredjeplassen. Øvrige norske plasserte ble Victoria Gulliksen/Urval, Stein Endresen/Cabachon, Nina Braaten/Paola Ladies Choice, Thea K. Backe/Luka K, Regine Eiklig/Top Girl 6 og Jan Auen Hafskjold Canarias. 42 ekvipasjer stilte til start i Medium Tour presentert av Tune Senter. Seks ekvipasjer greide dobbelt feilfritt.