Ung, lovende og med stoisk ro tok den 5 år gamle hoppa Casandra Volo tet idag med Katharina Jahre Benteman. Sløyfen for 3. plass i går ble idag byttet ut med seiersløyfe, dommerne belønnet dagens opplevelse med hele 8,3 poeng.
 

Tekst: Kristin Høst Grønvold
Foto: Mette Sattrup

vinner5aars_DSC1791.jpg
Vinner av Volo Sporthorses Youngster Tour for 5 års hester; Katharina Jahre Benteman.

Hun fikk følge av Chelsea e.Clinton/Cento som idag fikk rød sløyfe i tillegg til en gul fra i går for sin 5.plass. Chelsea delte andreplassen med Silje Ludvigsen og Caratino, en vallak e.Corratus/Cornetto og 7,3 som sluttsum. Andreas Høiås med hingsten Royal Butterfly e.Tobajo Picez tok følge til premieutdeling med en imponerende 4.plass og stor fremgang fra første dag, fra 1,8 til 7,2!
 

_DSC3381seksaarsvinner.jpg
Vinner av Drammen Spring Tour Youngster for 6 års hester; Simon Yde.

6-årsklassen gikk i dag som igår knirkefritt for Simon Yde og Carrera. Dagens score var 8,2 og enda en førsteplass hjem til den nye eier Rasmus Christensen i Danmark.
Marte Andersen og Cleine Lea, en hoppe e.Coleman/General II avanserte fra en 3. i går til en 2.plass i dag, fulgt av Blizzard som idag presterte til en 3.plass fra en 5.
Blizzard e.Quickstar/Mayke ble ridd av Guro Askeland og dagens prestasjon ble belønnet med 7,7 av bl.a.dommer Piet Raymakers som for første gang er unghestdommer under AEG.