AEG 2012 Danskene gjorde storeslem i Vanpee Throphy Intermediate II, med Anne Troensgaard i tet med 69,658%. Stine Marie Gøtesen ble beste norske med 64,184%.

Tekst: Carina E. Carlsen/www.dressursaklart.no
Foto: Mette Sattrup

 _DSC2832.jpg
Fra venstre; Vinner Anne Troensegaard på Seduc, på andreplass Malene Folmer Jensen på Acapello Foldager, på tredjeplass Thoras D. Larsen og Græsmarkens Don Pedro.

Troensgaard og Seduc har gjestet AEG tidligere, og har vært et team i over ti år nå. Troensgaard kjøpte Seduc da han var 4 år, og “travet som en punktert sykkel” som hun selv uttalte til det danske nettmagasinet landogliv.dk. Det lange samarbeidet har gitt resultater, og i dag traver Seduc definitivt ikke som en punktert sykkel! I 2010 vant hun Nordisk, fikk en sølvmedalje i DM og red VM i Kentucky.

Tredjeplassen gikk til “vår egen” Thomas D. Larsen og Græsmarkens Don Pedro med 64,842% som for mange er kjent som Norges unghesttrener. Han hjelper også jevnlig Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr.Pink som gjester arenaen i morgen. Larsen og Don Pedro debuterte i fjor i Grand Prix til gode resultater.

Beste norske ble Stine Marie Gøtesen, med 64,184%. Gøtesen er strålende fornøyd etter sin plassering i Rosa Sløyfe Thropy Prix St Georges med Maximillian, og sin fjerdeplass i Vanpee Throphy Intermediate II, og la ut følgende status på sin facebookside: – Bra det, Worsteiner – du var flott i dag!