Det ble tysk seier ved Mike Patric Leichle og syvårige Sixtus 48 i dagens unghestklasse presentert av Kingsland. Cecilie Høgsås Eide og Billy Manhatten (7 år) tok en fin andreplass, foran danske Simon Yde og seksåringen Carrera.

Tekst: Heidi Skar
Foto: Mette Sattrup

I dag som i går ble konkurransen arrangert i 1,20 m og 1.30 m over to faser. Alle feilfrie i fase én går videre til fase to, som går på feil og tid. Konkurransen har felles premiering.

Bilde1_DSC7709-(1).jpg
Mike Patric Leichle og Sixtus 48 var simpelthent best i dagens unghestklasse presentert av Kingsland.

Kingslands egen teamrytter Cecilie Høgsås Eide leverte også sterkt i gårsdagens konkurranse, og seiler opp som en av favorittene til å ta hjem ungehestenes finaleseier lørdag sammen med den teknisk godt hoppende Billy Manhatten. En spennende hest med gode kvaliteter som Cecilie har stor tro på:

Bilde2_DSC7803-(1).jpg
Cecilie Høgsås Eide og lovende Billy Manhatten ble nr 2.

- Billy Manhatten er etter Cevin Z. Jeg kjøpte ham av William Funnel i mai i fjor. Vi ble nummer to i unghest NM for seksåringer i fjor, og han var også plassert i internasjonal 1.35 i Wiese. En hest med potensial for Grand Prix, han kan hoppe store hinder ja! Han har en veldig god personlighet og en fin psyke. Det er første gang han er på en sånn arena men det er liksom bare helt greit for ham. Han trenger litt mer muskler, og bli litt sterkere i kroppen sin, da blir det veldig bra, stråler Cecilie Høgsås Eide.

Youngsterfinalen presentert av Kingsland arrangeres lørdag.
 
Nina Braaten, Andrea Marie Sundal, Tony André Hansen og Therese Søhol Henriksen endte på henholdsvis syvende-, niende-, tiende- og ellevteplass med sine lovende hester.