Syv ekvipasjer stilte til start i dagens klasse for junior, sponset av Triolink. Det skulle vise seg å bli en spennende konkurranse.

Tekst: Linda Solberg
Foto: Maiken Fjeld-Engh

Norge var godt representert med fire ekvipasjer, og først ut var Vilde Antonsen på Don Dino som endte på 61,622%. Nestemann ut på startlisten var Signe Christine Forberg Lillerud på Hoejmarks Afrodite, som dessverre fikk en feilridning, men allikevel ett godt resultat med 65,072%. Tredje start ut var også fra Norge og vi fikk se Ellen Karina Horn på Zidane som endte på 65,360%, som holdt til en flott tredjeplassen i klassen.

Maria-Dahl-Brun_Do-It---stort.jpg 1. plass - Maria Dahl-Brun med hesten Do It

Fjerde startende var danske Maria Dahl-Brun på Do It, som danset seg gjennom programmet til 69,144%. Med dette tok hun en overlegen seier i klassen. Femte startende var svenske Filippa Norrman på Candela 61,694%. Siste norske ekvipasje var Cathrine Oppegaard på Smedegaardens Lucia som fikk utdelt 63,225% og det holdt til en femteplass i klassen. Siste startende var Felicia Brännström som fikk sneket seg inn på andreplassen i klassen med 66,532%.

Felicia-Brannstrom_Pay-Back-TP---stort.jpg  2. plass - Felicia Brännström med hesten Pay Back TP

Ellen-Karina-Horn_Zidane---stort.jpg 3. plass - Ellen Karina Horn med hesten Zidane