Publikum møtte opp tidlig for å se dagens finale av CSIAm-B Bronze Tour sponset av Kungbäck Fastigheter. Hindrene på banen denne morgenen målte 1,15 m.

Tekst: Agnethe Korsell
Foto: Ada Vrolijk

IMG_2078---halvt.jpg
Vinner Karoline Langeland på Chardonay Z

Vinneren ble Karoline Stangeland som red to feilfrie runder på hoppa Chardonay Z. Ekvipasjen fullførte banen på tiden 29,48 s.

– Hesten var avslappet og fin å ri i dag. Hun skled i en av svingene under gårdagens runde, så der var det litt vanskelig å ri i dag. Når vi fant rytmen gikk banen greit, sier Stangeland.

AEG gir en god start på årets sesong for Stangeland. Hun forteller at det er mange flinke ryttere her som hun kan lære mye av. Målet hennes videre er å komme høyt opp i klassene, og hun håper på å holde ut hele sesongen uten skader.

Få hundredeler bak vinneren, finner vi Marianne Olsen og vallaken Aleppo. Olsen kontrollerte den spretne og spreke hesten godt under dagens ritt, og red to feilfrie runder på 29,60 s

IMG_2027---stort.jpg Andreplassen gikk til Marianne Olsen på Aleppo

Klassens tredjeplass gikk til Caroline Pettersen som red Solli’s Lord Callisto. På tiden 31,70 s, red Pettersen to raske og feilfrie runder med et klokt valg av rideveier i forhold til banens oppbygning.

IMG_2242---halvt.jpg
Tredjeplassen gikk til Caroline Pettersen på Solli`s Lord Callisto

IMG_2232---stort.jpg Chardonay Z, stolt hest