Mange dyktige ryttere bytter ut ridehjelmen med hatt når det arrangeres cowboyfest i storsalen den første lørdagskvelden i AEG 2016. Bli med du også: De to beste kostymene belønnes med gavekort på 10.000 kroner!

Tekst: Mina Walen Simensen

Cowboyfest---stort-(1).jpg

Rednex---halvt.jpgDen svenske gruppa Rednex er blant annet kjent for hiten "Cotton Eye Joe".

 
 
Sett av 20. februar og finn frem cowboyutstyret. Gamle chaps, slitne ridestøvler og cowboyhatt er perfekt å ta på seg når ridearenaen blir gjort om til en Western Saloon. God fantasi belønnes: Beste kostyme premieres med et gavekort på 10 000 kroner for de som befinner seg i skjenkesonen, og samme beløp for de som befinner seg i den skjenkefrie. 
 
Moro skal det bli med dans, underholdning og cowboymusikk. Den svenske countrygruppa Rednex, som har mottatt over 40 gullplater i ulike land, holder konsert. Maten som serveres kommer til å være en ekte cowboy og cowgirl verdig: En buffet med blant annet spareribs, coleslaw, salsa og tortilla.

 

 

 

 

 

 

Finn frem cowboyhatten og meld deg på årets cowboyfest! Lørdag 20. februar klokka 20:30 ønsker vi alle cowboys, cowgirls og saloondamer velkommen til Oslofjord Convention Center.

Billetter til kun 390,- for en kveld full av moro!