Ralf Van Orsouw har kjørt hele veien fra Nederland til Norge for å stå på stand under AEG. 

Tekst: Celine Alise Leviathana
Foto: Une Susrud

039hestefrelst---stort.jpg

HorSeMolen baserer seg på vitenskapelig forskning hvor ordtaket ‘’man blir hva man spiser’’ er i fokus, sier Gro Anita Sivertsen som er en av Norges forhandlere for fôret gjennom Hest1.no. Hun deler stand med Merete Nilsen hos Stall Myhre, som er importøren av kraftfôret i Norge.

Helse kommer innen fra, både Ralf og Gro Anita ønsker at folk skal prøve fôret og se forskjellen. Alle ingredienser skal ha en effekt, gjør det ingenting for hestens helse blir det fjernet fra fôret. Deres budskap er heller å fôre mindre mengde for av god kvalitet enn å fôre store mengder med mindre godt fôr. HorSeMolen sitt sortiment passer alle hester, hvor alt er utviklet for å fremme fordøyelsen, tannhelse, prestasjon og balansen i hestens kropp. Gro Anita deler sin erfaring med en enorm forskjell på hennes frieserhest, resultatene kom raskt som gjorde at Gro Anita ble frelst fra første stund.

006hestefreslt---stort.jpg

HorSeMolen er 100% naturlig hvor de bruker hvetealeuron som er én av de syv lagene i hvetekornet, de benytter seg av en unik prosess som er patentert. Dette er for det naturlig innholdet av vitaminer, mineraler og essensielle syrer som sørger for et eksepsjonelt godt opptak i hestens fordøyelsessystem. Det er både betennelsesdempende, antibakteriell, restituerende, styrkende for immunforsvaret, gjenoppretter tarmfloraen og fremmer helheten med den totale vitaliteten.
Fôret har allerede oppnådd enorme resultater på topphester i inn og utland.

Ralf ønsker å kunne dele sin kunnskap og poengterer at allmenn dyrleger har kun vært kort innom ernæring i motsetning til spesialister som studerer dette hele livet. Han ønsker at ryttere skal konsentrere seg om ridningen og la eksperter skreddersy kostholdet for hestens optimale prestasjon. Ralf elsker å reise, han trives godt på AEG og viser tydelig hvor engasjert han er for å dele sin kunnskap med alle som vil innom standen deres. Mange har vist interesse og vil prøve fôret, håpet er at flere vil prøve for å se forskjellen på deres egen hest. På markedet har HorSeMolen nå fem ulike kraftfôr pluss flere ulike supplementer. Noe for enhver hest og deres bruksområdet.