Stein Endresen med Lucky Punch fullførte runden med glans i dagens CSI2* Medium Tour Table A (238.2.1a) 1,40m.

Tekst: Malin Sederqvist
Foto: Ida Gillebo

Stein_Endresen_vinner_mediumtour---stort.jpg 1. plass - Stein Endresen på Lucky Punch

Det var få ekvipasjer som fullførte denne klassen med en feilfri runde, som tyder på at dette var en utfordrende bane. Likevel red Stein Endresen, på hesten Lucky Punch, en flott runde og så ikke ut til å ha noen vanskeligheter med dette. Etter en godt gjennomført runde av den vinnende ekvipasjen, endte han med en feilfri runde og tiden 52,88s.

Stein var selvsagt godt fornøyd med resultatet sitt, og sier at alt gikk som det skulle i dag. ”Så lenge det går bra i oppvarmingen og hesten er i orden, så vil resultatet ofte gjenspeile seg i forberedelsene og det arbeidet du har lagt inn på forhånd,” sier han. ”Planen fremover er å fortsette å ri, det er jo det jeg gjør,” forteller han. ”Den hesten jeg rir nå har jeg ridd opp selv siden den var fem år, og det er nå i år at han skal få begynne å gå litt større og få lov til å være med å vinne. Så langt har han bare vært skolert,” forteller han om hesten, Lucky Punch. Alt så ut til å klaffe for Stein Endresen i dag, og han er fornøyd med både treningen og rittet.

Andreplassen gikk til Pål Flam på Briljantbridge B, som red en god og feilfri runde med tiden 55,08s. Ekvipasjen ble belønnet med en stor applaus fra et engasjert publikum. Robin Ingvarsson på Hansson Wl (SWB) fra Sverige tok tredjeplassen, med en feilfri runde og tiden 57,83s, til tross for at Robin så ut til å komme i ubalanse ved siste hinder og var svært nær et uheldig fall, noe som fikk hele publikum til å holde pusten. Alle pustet lettet ut da han satt seg godt tilbake i salen og fullførte med stil.

Pal_Flam_andreplass_MediumTour---stort.jpg
2. plass - Pål Flam på Briljantbridge B

Robin_Ingvarsson_tredjeplass_mediumtour---stort.jpg 3. plass - Robin Ingvarsson på Hansson Wl (SWB)