Silver Tour er over for denne gang, og dagens vinner ble igjen Anja Moen på hesten Lancerod. Klassen ble sponset av Slagen Gruppen. Til plystring og klapping red de en herlig seiersrunde som en fin avsluttning på dagene her på Arctic Equestrian Games.

 

Tekst og foto: Ada Vrolijk

30 ryttere stilte til start i klassen, åtte kom seg gjennom feilfritt, men tidsmessig var det nok en gang Anja Moen på hesten Lancerod som gjorde det best.
Med en tid på 24.03 sekunder i omhoppingen, kunne hun med ett stort smil motta både sløyfe og premie for en god runde på banen.

Anja-moen_lancerod.jpgAnja Moen og Lanseroad

Anja forteller at hun og Lancerod ikke har vært ett team lenger enn fire måneder, og at de fortsatt bruker tid på å bli kjent. Dette er det tredje stevnet de starter sammen, og her har Geir, kjæresten hennes vært en uvurderlig hjelp.
-Lancerod er veldig vendbar, kvikk og kjempefin. Så når han er avslappet som nå er han super.
Banen er hun veldig fornøyd med. Det var fine avstander, fin omhopping og en generelt morsom bane å ri.

Under premieutdelingen var det ingen tvil om at Anja hadde mange fans på tribunen.
-Jeg vet ikke hvem det er, men jeg hørte Anders, naboen! ler hun mens flere ryttere jubler og gratulerer henne mens de rir forbi oss.

Den røde sløyfen for andreplassen i den avsluttende runden gikk til Maren Stubsjøen på hesten Hinde Van Koekshof. Tiden deres endte på 24:51 sekunder i fase to.
Tredjeplassen ble tatt av Hedda Bergseth Aaboen på Amycara C og deres tid ble 24:71 sekunder.

Maren-Stubsjøen-_Hinde-Van-Koekshof.jpg Hedda-Bergseth-Aaboen_Amycara-C.jpg

Andreplassen Maren Stubsjøen på hesten Hinde Van Koekshof/ Hedda Bergseth Aaboen på Amycara C