Grenland Ryttersportsklubb går ledende inn i siste uke av Promotion Cup. Nå er det siste innspurt for å sikre seg poeng og rytterinvitasjoner til AEG 2017!

Promotion Cup er en konkurranse åpen for alle rideklubber i Norge. Helt fra billettsalget åpnet i høst har det vært mulig for klubbene å samle inn poeng for hvert billettsalg gjort, men 22.januar klokka 23:59 er det over: Da blir de endelige poengene talt opp og premiene delt ut til de 25 beste klubbene.

Horze-Cup.jpg

Vinnerklubben får fem rytterinvitasjoner til Horze Jumping Cup, fire invitasjoner til AEG Ponni Cup, fire invitasjoner til de internasjonale amatørklassene, VIP-billetter til Amatørrytterne, og to invitasjoner til Horze Dressur Cup. Også andre-, tredje- og fjerdeplassen gir rytterinvitasjoner i de internasjonale sprangklassene. Helt frem til 25.plass får klubben invitasjoner til Horze Cup i sprang.

Klubbene vil ved uttak velge ut sine rytterrepresentanter til stevnet, og for mange lovende og hardtarbeidende ryttere åpner konkurransen for en mulighet til å delta på konkurransene under Norges største hesteshow.

FORELØPIG TOPP TI (poeng i parantes):
1. Grenland Ryttersportsklubb (501)
2. Larvik og Sandefjord Rytterklubb (460)
3. Arendal/Grimstad Rideklubb (357)
4. Jarlsberg og Melsom RIdeklubb (308)
5. Brekka RIdeklubb (204)
6. Hasle Hestesportsklubb (103)
7. Ullensaker Rideklubb (97)
8. Holmestrand og Omegn RIdeklubb (84)
9. Skien Rideklubb (82)
10. Tønsberg og Omegn Rideklubb (79)

Hanne Tufte Egelandsdal fra Drammen og Omegn Rideklubb er en av de som har som mål og drøm å delta på AEG 2017. Med vallaken Welan trener hun mot en eventuell Horze Cup i Dressur. Rytteren kom med følgende appell til klubbkameratene sine i løpet av konkurransen:

«Jeg har en stort ønske! Jeg har superlyst til å ri Horze Cup i dressur under AEG! Eneste mulighet for dette er hvis rideklubben min får en billett. Kunne alle som har mulighet forhåndskjøpt billetter og registrert det under rideklubben min? Da hadde et av mine aller største ønsker gått i oppfyllelse og jeg hadde vært utrolig takknemlig!»

Hjelp klubben din med å nå til topps i konkurransen: Bestill billetter innen 22.januar!