I dag var andre runde av Silver tour på tapeten og hindrene hadde en høyde på hele 1.20m. Banen var teknisk vanskelig og det nærmest regnet feilpoeng. Klassen ble sponset av Slagen Gruppen.

Tekst: Victoria Vindum
Foto: Rikke Helmine Dahl

Det var åpenbart at det var en utfordrende bane som var blitt bygget i dag. Av de 24 startende var det kun to stykker som kom seg gjennom feilfritt. Førsteplassen var det Camilla Finsrud på hoppa Feona som kapret. I går fikk de andreplassen, bare 2.9 sekunder bak førsteplassen. I dag derimot, når Camilla startet som nummer 14 i klassen var det fremdeles ingen feilfrie. Målet hennes var derfor kun å ri en pen og feilfri runde. I dag red de over mål med 56.16 sekunder.

Vinneren Camilla Finsrud på hoppa Feona.

Hun hadde ett fantastisk samspill med hoppen hennes Feona. Feona er syv år i år, og har ikke gått veldig mye før Camilla og hun ble ett team.
-Det som var utfordrende med banen var avstanden mellom linjene. Det var en avstand ned til en kombinasjon som var ganske teknisk vanskelig hvor hesten redda meg ganske ordentlig, forteller Camilla.

I kombinasjonen Camilla snakket om, var det lagt opp til ett steg mellom hindrene. Ekvipasjen hoppet veldig langt over inngangshindret, som gjorde at det ble for trangt inne i kombinasjonen. Feona tok da ett valg, noe som førte til at de tok en ettstegskombinasjon som stuss.

Andreplassen red til en tid på 61.50. Dette var Synne Marie Fossness og Skovlykkes Appetitt, som var den eneste andre ekvipasjen som kom seg gjennom feilfri. Tredjeplassen var det Hedda Bergseth Aaboen og Amycara C som fikk, med tiden 51.15. De datt dessverre ned til tredjeplass da det gikk en bom i bakken.

 thumbnail_silvertour_nytt-(1-of-1)-(1).jpg thumbnail_Silvertour_2og3pl-(2-of-2).jpg