Lørdag 25. februar kan du møte hesteblogger og Instagrammer Matilde Brandt og frieserhesten Batman under årets Arctic Equestrian Games på Oslofjord Convention Center! Det blir selfiekonkurranse med premier, mulighet til å oppleve frieserhesten på nært hold og møte Matilde Brandt.

Tekst: Agnethe Korsell

Batman og Matilde har blitt et kjent team over hele verden grunnet sine flotte bilder og tette vennskap. Med over 237 000 følgere i sosiale medier har du kanskje hørt om dem? Batman bruker sjelden hodelag, kan over 20 kule triks og gulrøtter er det viktigste hjelpemiddelet når de trener. Den 12 år gamle vallaken beskrives av Matilde som en «litt for stor labrador». På Instagram deler de sine eventyr, opplevelser, treningstips og inspirasjon med et engasjert publikum. Bildene av Batman og Matilde i full galopp uten utstyr, liggende side om side eller i fri lek blir sett flere millioner ganger hver uke - og neste helg tar de turen til AEG!

Matilde-stor.jpg 

Nå får norske Batman-fans en unik mulighet til å hilse på teamet, og se den flotte, vennlige frieseren på nært hold.

Meet & Greet-en finner sted utenfor hovedinngangen på AEG klokken 12:00 lørdag 25. februar. Møt Matilde, hils på Batman og gi han en klem eller en gulrot! Kanskje du får prøve noen triks med Batman? Alle oppmøtte får med et signert bilde hjem, og to heldige får være å være modeller under en photoshoot med Batman rett etter arrangementet.

Det er også duket for selfiekonkurranse med Batman, med flotte premier til de kuleste, rareste og beste Batman-selfiene, levert av Agria, Nordic Horse Equipment og Klesarven. I tillegg kan du få prøve det nylanserte rideskjørtet Matilde designet i samarbeid med Klesarven.

Bestill billetter ved å trykke på knappen i margen til høyre.  Vi sees på AEG!

Matilde-brandt-stor.jpg