De store dressurhestene med sine Young Ridere entret arenaen i Oslofjord Convention Center for andre gang tirsdag formiddag til sin CDI YR. Programmet satt som et skudd hos alle ekvipasjene, og en etter en loset sine hester igjennom.

Tekst: Tuva O. Stenshol
Foto: Rikke Helmine Dahl

Vinneren av denne klassen ble Helena Liholt Gulli, på den velkjente hingsten Tobajo Picez. Alt gikk etter Helenas plan og sammen gjentok ekvipasjen suksessen fra gårsdagens klasse.

RikkeHDahl_Helena-Tobajopicez-(1-of-1).jpgHelena Liholt Gulli med Tobajo Picez

- Hesten var enda bedre å ri i dag enn i går egentlig. Han har gått en runde, noe som gjør at han slapper av enda mer i dag. Küren i morgen tar jeg som det kommer, og vil gjøre det samme som jeg har gjort i de to andre rundene. Hesten var litt tyngre, men samspillet vårt synes jeg fungerte bra. sier Helene.

Hun forteller at hun holder på de samme rutinene og forberedelsene foran alle de ulike klassene. Resultatene viser jo alle at dette systemet fungerer godt for ekvipasjen.

Svenske Cecilia Bergåkra Berglund på hoppen Primavera red inn til andreplass med 70.368%. Tredjeplassen ble også kapret av en svenske. Denne tok Beatrice Ivarsson på sin røde hingst Charles. Beatrice og Charles fikk 68.184%.

RikkeHDahl_Ceciliabergakraberglund_primavera-(1-of-1).jpg RikkeHDahl_Beatriceivarsson_Charles_3pl-(1-of-1).jpg

De to svenske rytterne som tok andre - og tredjeplassen. Fra venstre; Cecilia Bergåkra Berglund/ Primavera og Beatrice Ivarsson/ Charles