Både hester og ryttere var strøkne da de entret arenaen for CDI Junior Dressur, sponset av Noahs Hage AS. Én etter én viste de seg fram innenfor den hvite railen, og med hele fem oppmerksomme dommere rundt banen gjaldt det å holde fokuset oppe og prestere på topp.

Tekst: Sigurd Heill
Foto: Une Susrud

Som nummer to ut i ilden var det den stort smilende svensken Cornelia T Pettersson som red inn til seier i dag, og med hele 71.622 % har hun all grunn til å være fornøyd. Hun sier selv at på tross av småfeil i traven og galoppen, så ga programmet en fantastisk følelse hele veien gjennom.

– Det økede travet var høydepunktet i dag! Det er jeg veldig fornøyd med.

vinnerute.jpgEn strålende fornøyd vinner utenfor oppvarmingsteltet.

Hesten hennes Final Cut trollbandt lett hele salen. Det er en fantastisk flott og uttrykksfull vallak, noe Cornelia trygt kan bekrefte.

– Han er skikkelig herlig, sier hun mens hun smiler og klapper han kjærlig. Videre forteller hun at Final Cut elsker å vinne, det er det beste han vet!

– Han blir så glad på premieutdelingen, og når han får gå først blir han ekstra fornøyd. Han synes det er utrolig gøy!

VINNERSTAENDE.jpg vinnerrunde.jpg

Cornelia forteller at hun er veldig fornøyd med det økede travet til Final Cut i dag.

Felicia Brännström på den mørkebrune vallaken Pay Back TP plasserte rett under Pettersson med resultatet 70.378 %, og gikk dermed av med den røde andreplass-rosetten. Bak henne igjen danset Sofia Buskhe og den fuksfargede Baltzar seg inn på en tredjeplass med prosenten 69.135 %.

Fjerdeplassen gikk til norske Elisabeth Struve Fjornes og hingsten Maserati med prosenten 66.243 %. Rett under henne igjen plasserte Christine Falbach seg med Ravell’s Herkules, også de som en norsk ekvipasje. Falbach red inn til prosenten 65.892 %.

andreplass.jpg TREDJE.jpg

 Fra venstre: Felicia Brännström på Pay Back TP, og Sofia Buskhe med Baltzar.