Siste mulighet for å kjøpe billetter og overnatting til AEG 2017 med 10% avslag er denne uka. Søndag 15.januar går tilbudet ut, og etter det selges billettene til ordinær pris.

Tekst: Mina Walen Simensen
Foto: Ida Gillebo/Marthe Edvardsen

Ønsker du å oppleve hestesporten på sitt beste? Årets AEG byr på et variert program med sprang, dressur, islandshest, familieshow, gallafest og ikke minst clinics i løpet av de elleve dagene på Oslofjord Convention Center. I løpet av høsten og vinteren har det vært mulig å kjøpe billetter og overnatting til redusert pris, men om seks dager går tilbudet ut: 15. januar er siste frist for å kjøpe billetter og overnatting til 10 % avslag!

Jur-Vrieling_Arezzo-VDL---stort-(1).jpg

Noen av høydepunktene på årets hesteshow er clinics med de dyktige rytterne og trenerne Anky van Grunsven, Tony André Hansen og Pål Flam. Dressurkonkurransene holder et trestjernersnivå, som lokker dyktige utenlandske ryttere og deres topphester til Stokke. Også i sprang holder konkurransene et høyt nivå, med tostjernersklasser og Grand Prix med hinderhøyde på 1.45m.

For å skape en komplett opplevelse for de tilreisende, har AEG også et stort messeområde med en rekke hestebutikker fra inn- og utland. Stedet har også flere spisesteder og tilbyr overnatting i leiligheter. I løpet av helgene arrangeres forskjellige fester - Black & White Party, Cowboyfest, og ikke minst Gallashowet med AEG Awards 2017.

Husk at ved bestilling av billetter, kan du også merke av rideklubben din i bestillingen. Slik gir du klubben i ditt hjerte viktige poeng i Promotion Cup. De 25 klubbene med flest poeng får rytterinvitasjoner til AEG 2017! Siste frist for å delta i Promotion Cup er 22.januar.

Hele programmet er tilgjengelig her
Bestilling av billetter og overnatting