De første ut i arenaen tirsdag morgen er de flotte dressurponniene og deres flinke ryttere. Publikum er musestille under programmene, men er engasjert og applauderer straks siste hilsen er gjort. Klassen er sponset av Glomma Boligpartner 1 A/S.

Tekst: Victoria Vindum
Foto: Maiken Fjeld-Engh

Danske Claudia Kjaer har utmerket seg for det dressurinteresserte publikumet. I går vant hun og hesten sin Adriano B, med ett flott resultat på 69.308%. Hun beviste at gårdagens seier var fortjent, ved å gjøre det igjen i dag. Sammen med sin flotte vallak utfører de ett nydelig program. Ekvipasjen fikk med dette en sluttscore på 70.341%.

thumbnail_Claudia-Kjaer_Adriano-B-liggende.jpg

Kjaer forteller at programmet hennes gikk som forventet i dag. Adriano føltes fin og klar for å jobbe. Når de er i arenaen ser vi en samkjørt ekvipasje, med en dyktig rytter og en hest som ønsker å gi alt for rytteren sin. Adriano B viser en flott utstråling. Han virker fokusert på rytteren og klar for å gi sitt aller beste. Kjaer loser hesten dyktig gjennom programmet, til sin velfortjente seier.

På andreplass er det enda en danske å finne. Laura J. Rasmussen og hoppen Hademand’s Megare red inn til 70.171%, bare 0,170% under førsteplassen! Sammen viste de også ett godt program, til tross for en liten kommunikasjons feil.

Tredjeplassen gikk til Carmen Grønvold Johannesen på Davidoff. De lå hakk i hel med 69.122%. Davidoff virket våken og energisk og ekvipasjen viste ett pent og ryddig program.

Fjerdeplassen ble igjen kapret av norske Hedda Victoria Aam Opheim på hingsten Dancer 94. De avsluttet med 68.268%. På femteplass kom svenske Ellen Hidgård og Little Diamonds Doolittle, med 67.488%. Alle ekvipasjene gjorde en flott jobb, og red pene programmer.

thumbnail_Laura-J-Rasmussen_Hedmand-s-Megare.jpg thumbnail_Carmen-Grønvold-Johannesen_Davidoff.jpg

Andreplassen Laura J. Rasmussen og tredjeplassen Carmen Grønvold Johannessen