Julaften, 24.desember, er siste sjanse for å kjøpe billetter og overnatting til Arctic Equestrian Games 2017 til redusert pris. I tillegg vil en heldig klubb trekkes ut som vinner av Promotion Cup-konkurransen, som gir DEG muligheten til å ri på AEG 2017!
 

teaserOslofjord-Vinter-(2).jpgPå programmet står blant annet trestjernerskonkurranser i dressur, tostjernerskonkurranser i sprang, islandshest, familieshow, underholdning og høydehopping.

I tillegg arrangeres den populære sprang- og dressurcupen Horze Cup. De 25 klubbene med flest poeng i Promotion Cup får rytterinvitasjoner til medlemmene sine, men nå frem til julaften er det flere som får muligheten til å delta på AEG 2017: Alle klubbene som blir markert ved kjøp av billetter er med i trekningen om rytterinvitasjoner til Horze Cup. En tilfeldig klubb blir trukket som vinner av tre rytterinvitasjoner - en til Horze Cup i sprang, en til Horze Cup i dressur og en til Open Ponni Cup.

Både konkurransen og prisavslaget (15% rabatt på billetter og overnatting) gjelder til og med 24. desember.

La årets julegave til de du er glade i bli en opplevelse som sent vil glemmes: Inviter dem med på en uforglemmelig tur til Norges største hesteshow, AEG 2017!

Bestill billetter og overnatting her.

I tillegg arrangeres Gallashowet 2017 på AEG, hvor viktige priser blir utdelt og rytter-Norge samles for en kveld. Mer informasjon er tilgjengelig her: AEG Awards 2017: Kom med forslag!