Det ble tett kamp om førsteplassen under finalen av CSI2* Small Tour presentert av Rema 1000 Strandgata denne lørdagskvelden. Hindrene på arenaen målte den imponerende høyden 1,35m, og publikum fulgte ivrig med på hver ekvipasje som kom ut på arenaen. Man hørte et samstemt gisp fra salen hvis noen var i ferd med å rive hindrene.

Tekst: Agnethe Korsell
Foto: Ada Vrolijk

Finalens vinner ble Synne Ljosland som red Quela VG feilfritt på tiden 30.74 sekunder i andre fase. Taktikken hennes var å ri feilfritt første omgang, og ri så godt så mulig i omhoppingen. Ekvipasjen hadde et høyere tempo i dag enn i går, og de rykket opp fra en femteplass. Ljosland har programmet tettpakket, og allerede neste helg reiser hun videre til Gøteborg.

– Der skal jeg konkurrere med den samme hesten jeg vant med i dag. Videre i sesongen skal jeg prøve å kvalifisere meg til forskjellige mesterskap, forteller Ljosland.

Synne-Ljosland_Quela-VG1.jpgSynne Ljosland og Quela VG

Nicholai Lindbjerg og Bon Ton V H Hippodroom var den første ekvipasjen som var ute i ilden. De leverte en solid og feilfri runde på 31.52 sekunder. Lindbjerg holdt ledelsen langt ut i klassen, men ble til slutt slått av Ljosland. Tiden deres holdt til en god andreplass.

På tredjeplass havnet den svenske ekvipasjen Karin Martinsen og Allan, som kom i mål feilfritt på 31.80 sekunder.

 

Nicholai-Lindbjerg_Bon-Ton.jpg

Synne-Ljosland_Quela-VG.jpg

Nicholai Lindbjerg på Bon Ton V H Hippodroom, og vinner av klassen Synne Ljosland på Quela VG.