Under den innledende runden av CSI AM Silver Tour, sponset av Slagen Gruppen, målte hindrene 1.15m. Det var få som klarte å beholde bommene intakt på stativet, og spenningen lå i luften helt til siste slutt.
 

Tekst: Tuva O. Stenshol
Foto: Rikke Helmine Dahl

Den nest siste rytteren i klassen var unge Thea K Gulliksen på vallaken Pokerface. De gjenopptok suksessen fra forrige helg. Ekvipasjen var feilfri både i grunnomgangen og den direkte omhopningen, og fikk tiden 32,90. Det var dette paret som dro av gårde med seieren i klassen, hele 2,9 sekunder foran andreplassen!

TheaGulliksen_silvertour-(1-of-1).jpgUnge Thea og hesten Pokerface

Thea forteller at det var gøy å ri inne på arenaen i dag. Hun syntes selv hun red en god runde, og følte at hesten gjorde sitt beste. Hun legger til at hesten var veldig fin å ri på i dag.

- Banen i dag var gøy, sier hun. Det var ikke så veldig store utfordringer i banen, men den var fint bygd, fortsetter hun. Ungjenta håper på å prestere like bra de kommende dagene.

I forhold til å være så ung i et startfelt med eldre ryttere, synes hun det til tider kan være vanskelig. – men det er mest gøy da, avslutter en fornøyd vinner.

Andreplassen gikk til Camilla Finsrud på den lille, spretne hoppen Feona. Denne ekvipasjen var også feilfri på hinder, og fikk tiden 35.81 sekunder. Siste pallplassen i klassen ble kapret av den unge gutten Johannes Katteland Kihle på sin hoppe Korida II. Denne ekvipasjen kom seg også feilfritt igjennom banen, med tiden 37.33 sekunder.

teaser_silvertour-(1-of-2)-(2).jpg teaser_silvertour-(2-of-2)-(2).jpg

Fra venstre: Camilla Finsrud/Feona og Johannes Katteland Kihle/Korida II