Første runde av CDI Junior Dressur, sponset av Noahs Hage AS, ble avholdt i går. Da var pallen kledd i det blå og gule flagget, og i dag gjentok de svenske jentene suksessen ved å klatre til toppen atter en gang.

Tekst: Sigurd Heill

Foto: Mille Tofthagen

FB-(1-of-1).jpgOver ser du dagens vinner Felicia Brännström med hesten Pay Back TP

Gårdagens vinner Cornelia T Pettersson åpnet dagens klasse. Prosenten var kanskje ikke like høy som dagen før, men likevel satte hun standarden. Likevel var det startende nummer tre, svenske Felicia Brännström, som kunne pryde vallaken Pay Back TP med den gjeveste rosetten denne dagen.

Brännström leverte et stødig program til 70.342 %. Hun sier selv at hun hadde ikke helt forventet dette, men det var utrolig morsomt.

- Dagens plan var å vinne!

I morgen skal de ri kür, og den svenske jenta avslører lattermildt at planen lyder akkurat likt; å prestere sitt beste og vinne.

Hun forteller også litt om hesten sin, den 17 år gamle sjarmøren Pay Back TP. I hennes egne ord er han er en veldig samarbeidsvillig partner som alltid stiller opp.

- Jo, visst, han har sine sider, men han er virkelig en fin hest.

Cornelia T Pettersson red inn på en andreplass med en prosent på 69.974 % i dag. Hun og Final Cut red et pent og harmonisk program, og virket stort fornøyd med en pallplass også i dag.

Tredjeplassen gikk til svenske Sofia Buskhe på den svenske varmblodsen Baltzar, som plasserte som tredje i går også. Sammen utførte ekvipasjen et jevnt og fint program, og ble belønnet med 68.316 %.

Dagens beste norske ble Christine Falbach på en fjerdeplass. Hun red Ravell's Herkules, en vallak av rasen dansk varmblods. Falback red inn til en prosent på 68.184 %, og scoret høyest på øvelsene medium trav og øket trav.

FB-(1-of-1)-3-(5).jpg FB-(1-of-1)-4-(4).jpg

Til venstre er andreplassen Cornelia T Pettersson med Final Cut, til høyre finner vi tredjeplassen Sofia Buskhe og hesten Baltzar

Nå gjenstår kür-finalen i morgen, og det lover godt videre for svenskene.